Наскільки важлива командна робота, служіння? Чи можна ефективно проводити служіння самому?

Це рубрика #актуальнепитання :zap:

Питання: Так склалося, що з самого дитинства я привикла робити все сама, і зараз я просто не можу працювати в команді 🤷♀ Майбутня професія майже повністю пов’язана з командною роботою 🤝 Я намагалася навчитися довіряти людям, але нічого не вдається 😥
Наскільки важлива командна робота, служіння:question: Чи можна ефективно проводити служіння самому:question:

Відповідає: Олег Богомаз

:arrow_down:

Ап. Павло каже: 1Коринтян 12: 21 «Бо око не може сказати руці: Ти мені непотрібна; або голова знов ногам: Ви мені непотрібні.»

Бог створив нас залежними один від одного, самотність – це не Божий план :no_entry_sign:

Ісус – найкращий приклад для нас, мав команду. Також Він відправляв учнів на проповідь по двоє а не по одному.

Що до вашої ситуації: нездатність працювати в команді говорить про те що ви не можете приймати думку інших, бути підзвітним, смиритися і поступитися в чомусь заради спільної справи.

Корінь цієї проблеми в гордості .

Вам потрібно розібратися з цим:exclamation: Почніть із маленьких кроків, розберіть цю гору по камінчику.

1Коринтян 13: 11 “А накінець, браття, радійте, удосконалюйтесь, тіштеся, будьте однодумні, майте мир, і Бог любови та миру буде з вами” 🤗

Ми Тіло Христове, і ми маємо навчитися взаємодіяти один з одним, інакше ми будемо розривати Його тіло, руйнувати .